Kilo’s kwijt met H.I.T programma

Wilt u nog snel even een aantal kilo’s kwijt voordat de (zomer)vakantie begint? Studio Fysiek biedt u de mogelijkheid met het trainingsprogramma ‘H.I.T’ (High Intensity Training). Met dit trainingsprogramma kan je door slechts 3x per week een halfuurtje te trainen je resultaat bereiken. „H.I.T maakt je slank en fit! ”, aldus eigenaresse Hilda Herder.

Fitnessen in Stiens

H.I.T staat voor High Insensity Training en is een manier van fitness. Wanneer men het woord fitness hoort, wordt er al snel aan toestellen gedacht. H.I.T is een combinatie van (grond)oefeningen en toesteloefeningen. De verschillende oefeningen worden in hoge intensiviteit uitgevoerd. Dit betekent dat je in één minuut tijd de desbetreffende oefening zo vaak en intensief mogelijk uitvoert, waardoor je hartslag maximaal oploopt. Hilda: “Het is zwaar, maar wel ontzettend effectief en dat alles in een half uurtje tijd”. Ieder kan op zijn eigen niveau instromen en doordat Studio Fysiek met kleine groepjes van maximaal 4 a 5 personen werkt, is er voor elk individu persoonlijke begeleiding. Het H.I.T programma wordt door Studio Fysiek iedere ochtend (maandag t/m vrijdag) verzorgd.