PROTOCOL

Protocol sporten vanaf 1 juli:
 Iedereen dient een sportmoment te reserveren. Je kunt alleen bij ons sporten binnen het door jou gereserveerde tijdsblok, daarna dien je gelijk de sportschool weer te verlaten. Een sportmoment reserveren kan via onze app studiofysiek.trainin.app of via de mail. Nog geen toegang tot de app? Neem dan contact met ons op! Bekijk het actuele lesrooster HIER
– Er vind een gezondheidscheck plaats voor dat je de de sportschool binnen gaat. Bekijk de checklist onder deze tekst voor je een afspraak boekt en/of annuleer je afspraak als een van de genoemde opties bij jou van toepassing is.
– Bij binnenkomst dient iedereen zijn/haar handen te desinfecteren. Deze is aanwezig.
– Houd rekening met elkaar en houd 1.5 m afstand tot mede sporters en personeel. Houd je aan de looproute. Per vak of toestel kan 1 pers. trainen.
– Kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit.
– Iedereen krijgt, voor de fitness, een eigen desinfectie spray mee en dient voor- en na gebruik van het apparaat deze zelf schoon te maken. Na je gereserveerde tijdsblok dien je deze weer in te leveren bij de balie.
– Gebruik van een handdoek is verplicht.
– Neem zelf een bidon/flesje water mee. 
– Onze kleedkamers en douches zijn gesloten. Kom dus in sportkleding aan.

– Per groepsles kunnen er maximaal 7 personen terecht. Om iedereen mee te kunnen laten doen zijn de lessen ingekort en geld de volgende regel: max. 3 groepslessen per week inplannen. Mocht er last minute nog plek over zijn ben je altijd welkom, mits je reserveert. Stuur dan even een mailtje/berichtje.
– Groepslessen gaan alleen door bij voldoende deelname (4 pers.) 
– Plan je een fitness moment en wil je graag begeleid worden? Plan dan a.u.b. buiten de groepslessen om. Weet je niet zeker wanneer dit is? Stuur een mail of bel ons.

Wat kunt je van ons verwachten?
– Wij zorgen voor goede ventilatie door het pand. We hebben een luchtventilatie systeem dat aan de eisen voldoet en we houden deuren open voor extra buiten lucht.
– Wij maken extra vaak schoon. Naast onze reguliere schoonmaakrondes, zijn er extra schoonmaakrondes zodat alles fris en fruitig blijft.
– Alles is aangepast op 1.5m. We hebben een looproute gecreëerd en al het apparatuur staat op 1.5 afstand.

Bekijk hier onze video: coronaproof sporten ✔️