1 JULI OPEN!

STUDIO FYSIEK OPENT 1 JULI DE DEUREN WEER!
Yes, eindelijk is het zo ver. We mogen weer binnen sporten! Uiteraard met gepaste maatregelen. We hebben extra maatregelen getroffen om een fijne en veilige sportomgeving voor jou te creëren. Dat betekent dat we maar een maximum aantal mensen tegelijkertijd in de studio kunnen toelaten. Dit is de reden dat jij jouw sportmoment moet reserveren.

Protocol sporten vanaf 1 juli:
 Iedereen dient een sportmoment te reserveren. Je kunt alleen bij ons sporten binnen het door jou gereserveerde tijdsblok, daarna dien je gelijk de sportschool weer te verlaten. Een sportmoment reserveren kan via onze app studiofysiek.trainin.app of via de mail. Nog geen toegang tot de app? Neem dan contact met ons op! Bekijk het actuele lesrooster HIER
– Er vind een gezondheidscheck plaats voor dat je de de sportschool binnen gaat. Bekijk de checklist onder deze tekst voor je een afspraak boekt en/of annuleer je afspraak als een van de genoemde opties bij jou van toepassing is.
– Bij binnenkomst dient iedereen zijn/haar handen te desinfecteren. Deze is aanwezig.
– Houd rekening met elkaar en houd 1.5 m afstand tot mede sporters en personeel. Houd je aan de looproute. Per vak of toestel kan 1 pers. trainen.
– Iedereen krijgt (voor de fitness) een eigen desinfectie spray mee en dient voor- en na gebruik van het apparaat deze zelf schoon te maken. Na je gereserveerde tijdsblok dien je deze weer in te leveren bij de balie.
– Gebruik van een handdoek is verplicht.
– Neem zelf een bidon/flesje water mee. 
– Onze kleedkamers en douches zijn gesloten. Kom dus in sportkleding aan.

– Per groepsles kunnen er maximaal 7 personen terecht. Om iedereen mee te kunnen laten doen zijn de lessen ingekort en geld de volgende regel: max. 3 groepslessen per week inplannen. Mocht er last minute nog plek over zijn ben je altijd welkom, mits je reserveert. Stuur dan even een mailtje/berichtje.
– Groepslessen gaan alleen door bij voldoende deelname (4 pers.) 
– Plan je een fitness moment en wil je graag begeleid worden? Plan dan a.u.b. buiten de groepslessen om. Weet je niet zeker wanneer dit is? Stuur een mail of bel ons.
– Na de les graag direct naar huis. Hoe gezellig het ook is.

Wat kunt je van ons verwachten?
– Wij zorgen voor goede ventilatie door het pand. We hebben een luchtventilatie systeem dat aan de eisen voldoet en we houden deuren open voor extra buiten lucht.
– Wij maken extra vaak schoon. Naast onze reguliere schoonmaakrondes, zijn er extra schoonmaakrondes zodat alles fris en fruitig blijft.
– Alles is aangepast op 1.5m. We hebben een looproute gecreëerd en al het apparatuur staat op 1.5 afstand.

Bekijk hier onze video: coronaproof sporten ✔️

INCASSEREN
Vanaf heden gaan wij weer incasseren. Ieder die zijn/haar abonnement niet heeft stopgezet kan een incassering verwachten begin juli voor de maand juli. Omdat we op bericht van de overheid moesten wachten is de incassering later dan normaal. Wij hopen hiervoor op jullie begrip.

We willen nogmaals iedereen bedanken die zijn/haar contributie door heeft laten lopen in de periode dat wij moesten sluiten, jullie staan op onze ‘eeuwig-dankbaar-lijst’.  We hopen iedereen (met gepaste maatregelen) vanaf 1 juli weer te verwelkomen in de studio.

Stay Safe & Stay Fit
Studio Fysiek