PROTOCOL

Aangepast op 23-11-2020

Protocol verantwoord sporten:
 Iedereen dient voor de fitness bij binnenkomst zijn naam, telefoon nr en datum te noteren. Er kunnen maximaal 6 personen tegelijk in de fitnessruimte trainen. Wanneer je geen afspraak hebt geboekt, heb je kans dat je naar huis wordt gestuurd of moet wachten tot er plaats vrij is.
– Reserveren kan via onze app studiofysiek.trainin.app , telefonisch, per mail of bij ons aan de balie.
– Je reserveert een tijdsblok van 60 minuten sporten. Houd je aan dit tijdsblok.
– Er vind een gezondheidscheck plaats voor dat je de de sportschool binnen gaat. Bekijk de checklist onder deze tekst voor je een afspraak boekt en/of annuleer je afspraak als een van de genoemde opties bij jou van toepassing is.
– Bij binnenkomst dient iedereen zijn/haar handen te desinfecteren. Deze is aanwezig.
– Houd rekening met elkaar en houd 1.5 m afstand tot mede sporters en personeel. Houd je aan de looproute. Per vak of toestel kan 1 pers. trainen.
– Kom niet eerder dan 5 minuten voor de sportactiviteit.
– Iedereen krijgt, voor de fitness, een eigen desinfectie spray mee en dient voor- en na gebruik van het apparaat deze zelf schoon te maken. Na het sporten dien je deze weer in te leveren.
– Gebruik van een handdoek is verplicht.
– Neem zelf een bidon/flesje water mee. 
– Momenteel kan er na het sporten GEEN koffie/thee worden gedronken. Dit om groepsvorming te voorkomen.
– Onze kleedkamers en douches zijn gesloten. Kom dus in sportkleding aan.
– Vanaf 1 december 2020 geldt ook bij ons een mondkapjes plicht. Tijdens het sporten hoeven instructeurs en sporters geen mondkapje te dragen. En ook niet bij het wisselen van apparaat in de fitnessruimte. Bij binnenkomst, vertrek en tijdens het lopen naar bijvoorbeeld de groepsleszaal wel!

– Per groepsles kunnen er maximaal 8 personen terecht. Om iedereen mee te kunnen laten doen zijn de lessen ingekort en geld de volgende regel: max. 3 groepslessen per week inplannen. Mocht er last minute nog plek over zijn ben je altijd welkom, mits je reserveert. Stuur dan even een mailtje/berichtje.
– Groepslessen gaan alleen door bij voldoende deelname (4 pers.) 
– Plan je een fitness moment en wil je graag begeleid worden? Plan dan a.u.b. buiten de groepslessen om. Weet je niet zeker wanneer dit is? Stuur een mail of bel ons.

Wat kunt je van ons verwachten?
– Wij zorgen voor goede ventilatie door het pand. We hebben een luchtventilatie systeem dat aan de eisen voldoet en we houden deuren open voor extra buiten lucht.
– Wij maken extra vaak schoon. Naast onze reguliere schoonmaakrondes, zijn er extra schoonmaakrondes zodat alles fris en fruitig blijft.
– Alles is aangepast op 1.5m. We hebben een looproute gecreëerd en al het apparatuur staat op 1.5 afstand.

Bekijk hier onze video: coronaproof sporten ✔️