BUITEN SPORTEN

We moeten nog even geduld hebben met binnen sporten, maar we hebben (eindelijk) goed nieuws! We hebben van de gemeente groen licht gekregen om buiten te sporten. Hier gaan we mee starten vanaf dinsdag 6 april. Uiteraard volgens de regels die momenteel gelden. 

Waar?
Op de zelfde locatie als vorig jaar, achter op de parkeerplaats van het Hart van Stiens. Wij verzoeken iedereen om geen fietsen/auto’s o.i.d. aan de achterkant te plaatsen i.v.m. vrachtverkeer van de Aldi. Fietsen kunnen gewoon in het fietsenrek voor het pand staan.

Opgave
Opgeven kan via http://studiofysiek.trainin.app of mail.
Problemen met de app? Mail ons gerust.

Maatregelen
– Bij slecht weer (denk aan regen) gaan de trainingen NIET door. Je zult dan een mail ontvangen, of krijgt dit doormiddel van een groepsapp van de instructeur te horen.
I.v.m. zwangerschapsverlof van Rianne is het verzoek om zoveel mogelijk contact met de instructeurs te houden of de les wel of niet door gaat. Bij regen kun je er van uit gaan dat de les niet door gaat..
– Desinfectie is aanwezig. I.v.m. de COVID-19 maatregelen is het verzoek om handen bij aankomst te desinfecteren en na het sporten het gebruikte materiaal te desinfecteren.
– Kleedkamers zijn nog steeds gesloten. Kom in de juiste sportkleding (denk aan laagjes) en neem zelf voldoende water en een handdoekje mee, bij zonnig weer is het advies om ook een pet mee te nemen.
– Het toilet in het pand mag gewoon gebruikt worden.
– Uiteraard houd iedereen onderling 1,5m afstand, blijf daarom op de gemarkeerde plaats staan.

Lessen
I.v.m. de maatregelen en het feit dat we buiten op een parkeerplaats gaan sporten werken we met een aangepast lesrooster. De lessen gaan alleen door bij voldoende deelname! Minimaal 4 pers.

Diverse lessen kunnen we nog niet aanbieden omdat we dit niet verantwoord vinden. O.a. Zumba en Pilates vallen hier onder. Zumba i.v.m.de vele draaiende bewegingen waardoor kans op blessure gewoon groot is en Pilates omdat dit te koud en hard is op buitentegels. Op maandag ochtend bieden we een Pilates circuit aan, een circuit training met diverse Pilates oefeningen. Dinsdag avond houden we eerst op Surprise en hopen we iedereen mee tevreden te kunnen stellen. 

Bekijk hier het Outdoor rooster:
Kun je onverwachts toch niet deelnemen aan een les? Meld je a.u.b. op tijd af! 

Voor vragen en/of opmerkingen mail naar info@studiofysiek.nl
Wij hebben er zin in, tot snel!