15-Jarig bestaan Studio Fysiek Stiens

Op 1 september 2003 opende Hilda Herder haar sportschool en afslankstudio Studio Fysiek aan de Hege Hearewei 43 in Stiens.

Hilda is begonnen met slenderbanken/bewegingsbanken, een hydromassagebed en 1 powerplate. Na 3 jaar was het tijd voor vernieuwing dus er kwam een krachtcircuit en cardioapparatuur en werden de slenderbanken en het massagebed verkocht. Langzaamaan begon ze met kleinschalige groepslessen. Door snelle groei, werd het tijd om het groter aan te pakken, maar het duurde even voor er een mooie locatie op haar pad kwam. Tot een mooie dag in september 2016. De gemeente kwam met de vraag of de oude bibliotheek misschien een mooie locatie zou zijn. Dat leek haar echter te groot voor Studio Fysiek maar vanuit haar netwerk is het gelukt om een aantal mooie ruimtes aan andere enthousiaste ondernemers te verhuren. Zo is “Hart van Stiens” ontstaan met inmiddels een supergezellig, divers en ondernemend team.

Studio Fysiek is er flink op vooruit gegaan met een mooie groepslesruimte, meerdere cardio- en krachttrainingsapparatuur en zelfs een krachthonk voor personal training. Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, krijgt ieder nieuw lid bij aanmelding van tenminste 1 kwartaal sporten, een luxe Rituals cadeauset en betaal je geen inschrijfkosten. Geldig in de maand september tot en met 5 oktober. En onder onze bestaande leden verloten wij in de maand september elke week een leuke prijs! Ben je nieuwsgierig of Studio fysiek iets voor je kan betekenen? Kom gerust een kijkje nemen of een gratis proefles volgen.

Om er nog meer een feest van te maken, viert “Hart van Stiens” dit met een Herfstfair op vrijdag 5 oktober vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur, met onder andere livemuziek, diverse stands zoals: Bella Forma, No Problem, Amigo mode, Beauty bij Marjan, de Slinerij, een draaiend rad met veel te winnen prijzen en nog veel meer.

Graag verwelkomen wij, Studio Fysiek, de Fysiotherapeute, Kapsalon van Leek, Schoon-heidssalon FinneFleur, Reviva Bodyshape, Belle Vie, Fitze en Dawn Transform u op 5 oktober en drinken we een glaasje bubbels op het 15 jarig bestaan van Studio Fysiek!