Bedrijfsfitness

Sporten in Stiens met de voordelen van bedrijfsfitness

Nationaal Bedrijfsfitness Plan; Een goede gezondheid is een groot goed en voldoende beweging speelt hierin een cruciale rol. Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan biedt u de ideale mogelijkheid om op een leuke en stimulerende wijze bezig te zijn met uw gezondheid. Ondanks alle aandacht die er in de media en vanuit de overheid aan dit thema wordt geschonken, blijken mensen nog te vaak onvoldoende te bewegen. Maar dankzij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u nu zelf in actie komen!

Voordelig bewegen bij Studio Fysiek

De prijs blijkt de belangrijkste reden te zijn voor consumenten om niet te fitnessen. Gelukkig biedt het Nationaal Bedrijfsfitness Plan daar een unieke oplossing voor. Bij deelname heeft u namelijk een belastingvoordeel op uw abonnementsprijs van gemiddeld 40%.

Profiteer van onze voorzieningen

Als deelnemer aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u gebruik maken van alle voorzieningen die Studio Fysiek te bieden heeft. Informeer dus snel bij uw werkgever of u in aanmerking komt voor het Nationaal Bedrijfsfitness Plan en profiteer!

Meer informatie over bedrijfsfitness?

Meer informatie? Lees er alles over op de website van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan , of vul geheel vrijblijvend het contactformulier in zodat we een advies op maat kunnen geven.

Zit uw werkgever niet bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan aangesloten? Misschien is Bedrijfsfitness Online dan een optie voor u! Kijk op de website van Bedrijfsfitness Online of uw werkgever is aangesloten.

Naast Bedrijfsfitness Nederland zijn wij ook aangesloten bij Workit, Bedrijfsfitness online en bij High Five Fitness Network.