Groepstrainingen

We bieden verschillende groepstrainingen aan, voor ieder wat wils en voor elk niveau toegankelijk. Onderstaand een kort overzicht van de diverse groepslessen. We kunnen er heel veel over vertellen, maar nodigen je graag uit om deel te nemen aan een gratis proefles. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en ervaar het plezier van het sporten bij Studio Fysiek!

Zumba

Zumba is een combinatie van Salsa, Merengue, Cumbia en andere Latijns-Amerikaanse dansen. Zumba is een uur lekker bewegen op heerlijke Zuid-Amerikaanse muziek. Wij zijn een Zumba gecertificeerde sportschool.

Bootcamp

Bootcamp is lekker in de buitenlucht aan je conditie en spieren werken. Bootcamp is gebaseerd op de training van het Amerikaanse leger. Doelstelling van de training is om rekruten snel in fysieke topvorm te krijgen. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body training is voor mannen en vrouwen ongeacht hun fitnessniveau. Dus geen fitnessapparaten, maar lekker in de buitenlucht hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen om zo conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op te bouwen.

Circuittraining

Een circuittraining bestaat altijd uit een warming-up en cooling-down. Een circuittraining kan verder bestaan uit aerobics, steps, grondoefeningen, cardio, switching en een circuit van diverse oefeningen. De training is op muziek.

Gladiator Workouts

Nieuwe intensieve en zeer effectieve workouts! Met deze trainingen kom je in korte tijd in shape.
Dit is hardcore fitness interval– en circuittraining.

The Spartacus workout
The Maximum workout
The Titus workout

De drie workoutformats hebben allemaal een andere indeling betreffende kracht/cardio/core training.
Een te gekke training voor iedereen die zich flink in het zweet wil werken.

HIT Training

HIT staat voor High Intensity Training. Zoals de benaming al verklapt is deze training gebaseerd op kortdurende hoge inspanning oefeningen met daartussen korte pauzes. De perfecte manier om in een korte tijdsbestek intensief te trainen met een hoge hartslag. Verbranden van calorieën is een feit!

Boks-fun

Boks-fun is een leuke en pittige les, waarbij je aan de spieropbouw, conditie, kracht en vetverbranding werkt.

Yoga

Lekker ontspannen en toch actief bezig zijn? Het kan met onze Yoga lessen.

Pilates

Een inspannende ontspanningsles. Bij pilates train je houding, stabiliteit en coördinatie. Het voornaamste doel bij Pilates is om een sterk en stabiel lichaamscentrum (core) te trainen.

Diversety

Bij Diversety heb je om de 3 weken een andere les. De lessen kunnen van alles zijn o.a. Steps, spinning, TRX, boksen, Zumba, Pilates enzovoort!

Virtuele lessen

Naast bovenstaande groepslessen bieden we diverse virtuele lessen aan, zoals bijvoorbeeld: zumba, yoga, steps, spinning, pumpen, hitt training en nog veel meer. Op elk uur tijdens de openingstijden is er mogelijkheid om virtuele training te volgen (indien er voldoende deelname is).