Groepstrainingen

We bieden verschillende groepstrainingen aan, voor ieder wat wils en voor elk niveau toegankelijk. Onderstaand een kort overzicht van de diverse groepslessen. We kunnen er heel veel over vertellen, maar nodigen je graag uit om deel te nemen aan een gratis proefles. Vul geheel vrijblijvend het formulier in en ervaar het plezier van het sporten bij Studio Fysiek.

Power Booty

Dé les voor mooie ronde billen! Tijdens deze les leggen we de focus op spierversterkende oefeningen voor je billen, benen en de core. Ook gaan we hier aan de slag met de conditie door cardio toe te voegen. De les is op muziek en voor iedereen toegankelijk!

Wanneer is de les? Maandag avond 19.00 uur en 20.00 uur

Zumba

Zumba is een combinatie van Salsa, Merengue, Cumbia en andere Latijns-Amerikaanse dansen. Zumba is een uur lekker bewegen op heerlijke Zuid-Amerikaanse muziek. Wij zijn een Zumba gecertificeerde sportschool.

Wanneer is de les? Op dinsdag avond 19.00 uur

Pilates

Pilates is een les zonder danspasjes, maar vol met oefeningen. Alle Pilates oefeningen starten vanuit het opbouwen van kracht van je ‘powerhouse’ of centrum, dit is de buik, het bekken en de lage rug. De spieren die het dichtst bij het skelet liggen worden getraind. Zo ontwikkel je een soepele houding en verbeter je je balans. Het verschil is te merken in je dagelijkse leven: je wordt energieker en voelt je stukken beter!

Pilates is geschikt voor beginners en gevorderden. Je stapt zó in.

Goed tegen rugklachten
Vooral mensen met rugklachten kunnen zich goed ontwikkelen in deze les. Je doet veel oefeningen die je wervelkolom versterken en soepeler maken. Na een aantal lessen geven de meeste cursisten aan dat hun rugklachten aanzienlijk vermindert zijn!

Wanneer is de les? Op maandag ochtend 09.00 uur, dinsdag avond 20.00 uur en donderdag avond om 19.00 uur

Bootcamp

Bootcamp is lekker in de buitenlucht aan je conditie en spieren werken. Bootcamp is gebaseerd op de training van het Amerikaanse leger. Doelstelling van de training is om rekruten snel in fysieke topvorm te krijgen. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body training is voor mannen en vrouwen ongeacht hun fitnessniveau. Dus geen fitnessapparaten, maar lekker in de buitenlucht hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen om zo conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op te bouwen.
* Op dit moment staat deze training niet op ons lesrooster.

Circuittraining/HIIT

Tijdens een circuittraining doorloop je een fullbodyschema, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

HIT staat voor High Intensity Training. Zoals de benaming al verklapt is deze training gebaseerd op kortdurende hoge inspanning oefeningen met daartussen korte pauzes. De perfecte manier om in een korte tijdsbestek intensief te trainen met een hoge hartslag. Verbranden van calorieën is een feit! Bij een TABATA training werk je 8 keer 20 seconde aan een oefening en heb je 10 seconde rust tussendoor.

Wanneer is de les? Op woensdag ochtend 09.00 uur en avond 19.00 uur

Fit & Fun

Laat je verrassen! Iedere week een andere les. Dit kan zijn steps, pump, boksen, thai-bo, jump, gladiator, TABATA en nog veel meer…. Een leuke freestyle les met fun!

Wanneer is de les? Vrijdag ochtend 09.00 uur.

Boks-fit

Een lekkere, intensieve workout waarbij je kracht en conditie traint. De les is gevarieerd door de combinatie van krachttraining en zak oefeningen. Iedereen kan op eigen niveau mee trainen. De les duurt 50 minuten. Boksen verbetert je coördinatie, je spierkracht en conditie. Kortom, na deze les ben je helemaal in top vorm!

Wanneer is de les? Woensdag avond 19:00 uur

Bodyshape

De bodyshapeles bestaat uit een warming up, een low impact choreografie (dat wil zeggen: zonder springen) en spierversterkende oefeningen. Je traint het gehele lichaam. Een prima les voor beginners die helemaal ‘in shape’ willen komen of blijven.Wanneer is de les? Op donderdag ochtend 09.00 uur.

Ruiterfitlates

Er is steeds meer aandacht voor de fitheid van de ruiter tijdens de gehele training van ruiter en paard. Ontwikkel je eigen kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans en core-stabiliteit door onder begeleiding sportoefeningen gericht op de ruiter te doen en te werken aan je persoonlijk opgestelde doelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Een betere houding en zit op paard, meer uithoudingsvermogen tijdens het paardrijden, meer balans in het zadel etc.

Ruiterfitlates trainingen kunnen gedaan worden in groepsverband bij ons in de sportschool of op locatie.  Leuk voor een clinic of een groeps- of verenigingsactiviteit.
Je kunt naar ons mailen om vrijblijvend vragen te stellen en/of verdere informatie kan opvragen of een training in te plannen.

Gratis proefles volgen?

Nieuwsgierig geworden naar één van de lessen die wij aanbieden? Een proefles is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Mail naar info@studiofysiek.nl om een proefles in te plannen.