Senior & Fit

Senior&Fit voor actieve senioren uit Stiens en omstreken

Slechts 41% van de senioren voldoet aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (een half uur matig intensieve lichamelijke activiteit per dag). Juist voor senioren is het erg belangrijk om voldoende te bewegen. Mede door voldoende beweging kunnen senioren hun jaren in goede gezondheid verlengen. Maar niet alleen de beweging is belangrijk. Studio Fysiek vindt ook het sociale aspect erg belangrijk. De combinatie van bewegen en plezier is dan ook de basis van het Senior & Fit programma.

Groepsfitness programma

Senior&Fit is een groepsfitness programma met gerichte oefeningen voor senioren.
Het programma bestaat onder andere uit een warming-up, bewegen op muziek (waaronder Zumba), cardiotraining, switching, houdingsoefeningen, baltraining en een cooling-down.

Vrijdagochtend is de vaste ochtend (bij voldoende deelname) voor Senior&Fit. De training duurt 1 uur (van 9.00 – 10.00 uur).
Senioren die individueel willen sporten kunnen ook prima bij Studio Fysiek terecht. In overleg met Hilda wordt een trainingsprogramma opgesteld. Er is altijd begeleiding aanwezig.

Hilda Herder is gediplomeerd Senior&Fit instructeur.

Meer informatie over Senior&Fit?

Meer informatie over het Senior&Fit programma of direct aanmelden? Vul het contactformulier in, loop even binnen of bel 058 2570519