Slank & Fit

Verantwoord afvallen bij Studio Fysiek in Stiens

Met Slank&Fit kunt u op een verantwoorde manier afvallen. Op basis van gezonde voeding en voldoende bewegen bereikt u een gezond gewicht. Slank&Fit helpt u naar een gezonde leefstijl. U wordt 14 weken begeleid door een gediplomeerd trainer (Rianne Herder) en gewichtsconsulent (Hilda Herder). Samen gaan we er voor zorgen dat uw doel wordt behaald!

Bewegen & Trainingsprogramma op maat

Voor de training zijn alle toestellen beschikbaar. Studio Fysiek beschikt over 1 powerplate, diverse cardio-apparatuur en Switching. Ieder apparaat heeft zijn unieke eigenschappen om je training zo optimaal mogelijk op te bouwen. Ook kan worden deelgenomen aan de diverse groepslessen.

Uitgebreide begeleiding & voedingsadvies

U krijgt een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit intakegesprek wordt u gewogen, uw spier- en vet percentage gemeten en een plan van aanpak om het gewenste gewicht te behalen besproken. De eerste week houdt u een eetdagboek bij. Dit eetdagboek is de basis voor uw persoonlijk voedingsadvies. Het voedingsadvies is op basis van een gezond eetpatroon en gezonde voeding. U heeft wekelijks een vervolggesprek met onze gewichtsconsulent, waarin u wordt gewogen en de voortgang wordt besproken.

Inhoud Slank&Fit programma (14 weken)

  • intake + persoonlijk voedingsadvies
  • onbeperkt sporten
  • 2 wekelijks coachmoment; wegen en voedingsadvies

Na 14 weken is het mogelijk een vervolg abonnement (per maand) af te sluiten.

Vergoeding door ziektekostenverzekeraars

Een groeiend aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt (gedeeltelijk) de kosten van de gewichtsconsulent. Kijk daarvoor in uw polisvoorwaarden.

Aanmelden voor het Slank&Fit programma?

Meer informatie over het Slank&Fit programma of direct aanmelden? Vul het contactformulier in, loop even binnen of bel 058 2570519

Slank & Fit kosten

Slank & Fit 14 weken programma € 299,00
Vervolg abonnement Slank & Fit p.m. € 65,00

Nieuw: Afslanken zonder sporten.

Omdat we een samenwerking hebben met Hilda Herder is het nu ook mogelijk om een afslankprogramma zonder sporten te volgen. Zit u al op een sport of heeft u een andere reden waarom u niet wil sporten, maar wilt u uw voedingspatroon wel aanpassen? Dan begeleid Hilda u in dit traject. Hilda heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van afslanken en voeding.

Interesse? Neem dan contact op met Hilda Herder tel: 06-22552407