Slank & Fit

Verantwoord afvallen bij Studio Fysiek in Stiens

Met Slank&Fit kunt u op een verantwoorde manier afvallen. Op basis van gezonde voeding en voldoende bewegen bereikt u een gezond gewicht. Studio Fysiek gaat samen met jou voor een blijvend resultaat.
Doormiddel van een intake gaan we samen kijken naar wat jij nodig hebt. We gaan je leefstijl stapje voor stapje verbeteren en leert gezonde gewoontes eigen maken. Perfectie is niet het doel, elke dag 1% beter worden wel!

Bewegen & Trainingsprogramma op maat

Voor de training zijn alle toestellen beschikbaar. Studio Fysiek beschikt over diverse cardio-apparatuur en Switching krachttraining . Ieder apparaat heeft zijn unieke eigenschappen om je training zo optimaal mogelijk op te bouwen. Ook kan worden deelgenomen aan de diverse groepslessen.

Uitgebreide begeleiding & voedingsadvies

U krijgt een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit intakegesprek wordt u gewogen, uw spier- en vet percentage gemeten en een plan van aanpak om het gewenste gewicht te behalen besproken. De eerste week houdt u een eetdagboek bij. Dit eetdagboek is de basis voor uw persoonlijk voedingsadvies. Het voedingsadvies is op basis van een gezond eetpatroon en gezonde voeding. U heeft wekelijks een vervolggesprek met onze leefstijlcoach, waarin u wordt gewogen en de voortgang wordt besproken.

Inhoud Slank&Fit programma (14 weken)

  • intake + persoonlijk voedingsadvies
  • onbeperkt sporten
  • wekelijks coachmoment; wegen en voedingsadvies

Na 14 weken is het mogelijk een vervolg abonnement (per maand) af te sluiten.

Aanmelden voor het Slank&Fit programma?

Meer informatie over het Slank&Fit programma of direct aanmelden? Vul het contactformulier in, loop even binnen of bel 058 2570519

Slank & Fit kosten

Slank & Fit 14 weken programma € 319,00
Vervolg abonnement Slank & Fit p.m. € 65,00