Overname Studio Fysiek

In 2003 begon Hilda Herder haar sportschool aan de Hege Hearewei in Stiens. Wat begon met slenderbanken is uitgegroeid naar een veelzijdige sportschool met nieuwe toevoegingen zoals de cardio, switching en gevarieerde groepslessen.

Doordat de sportschool aan de Hege Hearewei uit haar jas groeide is deze in september 2016 verhuisd naar het Hart van Stiens. Na 16 jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt in haar sportschool, is Hilda toe aan een nieuwe uitdaging.

Per 1 juli neemt Rianne Gijzen het stokje over. De meeste klanten weten inmiddels al wie Rianne is. Waar Hilda stopt, gaat Rianne verder. In de toekomst willen we meer nieuwe lessen geven, apparatuur vernieuwen en andere interessante ontwikkelingen doorvoeren. Onlangs is er nog Pilates en Jump! Aan het groepslesrooster toegevoegd. Maar het grote streven is het behouden van de gezellige sfeer waar Studio Fysiek nu bekend om staat.

Vanwege deze overname hebben wij een leuke actie!
Meldt u zich aan in de maanden juli, augustus of september 2019, om bij ons te komen sporten, dan betaalt u geen inschrijfkosten en ontvangt u de eerste maand 50% korting op uw abonnement.

Ook voor onze bestaande klanten hebben wij een leuke actie:
meldt u een vriend/vriendin/collega aan om bij ons te sporten, dan krijgen beide één maand sporten met 50% korting.
*vraag naar de voorwaarden.