Online coaching

Waarom online coaching?
Vind je de stap naar de sportschool groot omdat je niet weet wat je moet doen? Wil je graag je voedingspatroon verbeteren maar weet je niet hoe? Of train je al langere tijd en eet je gezond maar zie je nog geen resultaat? Ik help je graag. Mijn missie is om jou te helpen en motiveren de sterkte, gezondste en beste versie van jezelf te worden.

Met jarenlange ervaring in de fitness en mijn diploma’s fitnesstrainer, personal trainer en Leefstijlcoach op zak weet ik hoe ik jou kan helpen en ondersteunen in jouw fitness journey. Of je doel nu aankomen, afvallen of lekker in je vel zitten is.

Wat kun je verwachten van mij als online coach?

Een plan gericht op jouw doelen en wensen, wat past in jouw levensstijl. Je kunt bij mij terecht met al je vragen en we houden wekelijks je progressie bij. Ik ben er als stok achter de deur om samen jouw doel te bereiken. Daarnaast ben ik geen voorstander van diëten, en wil ik samen met jou een gebalanceerd voedingspatroon ontwikkelen wat je ook voor langere tijd kan volhouden. Geen quick fix, maar zelf leren een voedingsschema opstellen wat bij jou past.

Wat krijg je?

 1. Trainingsschema op maat
 2. Persoonlijk voedingsadvies
 3. Wekelijkse check-ins om progressie te blijven boeken
 4. Dagelijkse habit tracker om nieuwe gewoontes aan te leren
 5. Altijd persoonlijk contact met mij! Binnen 12 uur reactie.
  Dit zit allemaal in 1 handige app!

  Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep met gelijkgestemden. Hierin zal ik extra informatie delen en zijn er live Q&A’s. Je hoeft niet per se Facebook te hebben om aan de coaching mee te doen, maar wil je de live sessies mee pakken raad ik wel aan om een account aan te maken en je bij de groep te voegen. 

  Wat leer jij?
  – Je eigen keuze’s maken qua voeding omdat je snapt hoe voeding werkt
  – Hoe je je mindset kunt veranderen. Afvallen gaat veel verder dan trainen en eten, veelal start de echte transformatie als de mindset juist is. Waarom doe je wat je doet? Het meeste halen uit je leven, dat is waar ik samen met jou aan willen werken.
  – Hoe je weer een lach op je gezicht krijgt. Het aller belangrijkste vind ik dat jij weer gaat stralen en blij bent met wie je bent!

  Voor wie is het traject geschikt?
  – Als jij jezelf weer meer op 1 wil zetten
  – Niet happy bent met wat je in de spiegel ziet
  – Duidelijk plan wil + stok achter de deur
  – Meer kennis over voeding wil hebben (en nog steeds genieten)
  – Leefstijl vasthouden voor je leven
  – Je bent bereid om je hier 100% voor in te zetten
  – Je kunt minimaal 2x per week krachttraining doen


Let op: je hoeft geen lid te zijn van onze sportschool om gebruik te maken van de app. We kunnen een home workout maken of een schema voor in een andere sportschool! De coaching is exclusief sport abonnement wanneer je bij Studio Fysiek wil sporten.

Investering

90 Fit: Normaal €149,– Nu voor maar €135,- dat is €1,50- per dag! Je betaald dit bedrag eenmalig en hierna stopt het traject automatisch. Verlengen mag altijd.

3 maanden coaching *per maand: €125,-
6 maanden coaching *per maand: €99,-
Je krijgt wekelijks een persoonlijke video met feedback.
24/7 contact mogelijk, ook via whatsapp.
*Minimaal 3 maanden om het beste resultaat te kunnen boeken, daarna per maand opzegbaar. Wekelijks een video met feedback en nog meer tips en tricks om de beste versie van jezelf te worden.

Aanmelden 
Plan hier je kennismakingsgesprek
Of mail naar info@studiofysiek.nl voor meer informatie dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Wie is Rianne Herder?

Ik ben Rianne Herder eigenaresse van Studio Fysiek en nu ook online coach.
Happy met mijn man en samen hebben we een prachtige zoon, Tim (nu 3 jaar)
Ik ben het online coaching traject gestart vanuit mijn hart om meer dames te kunnen helpen naar hun doel.


Zelf heb ik een journey doorgemaakt van een onzekere vrouw naar de vrouw die ik nu ben. Ik weet hoe het voelt om niet gelukkig te zijn en niet trots te zijn op je lichaam. De struggle waar en hoe te starten of wat nou de logische stappen zijn om naar echt een energiek en mooi strak lichaam te gaan. Door echt consistent zijn in krachttraining en voeding behaalde ik mijn doel en voelde ik mij een stuk zelfverzekerder. Ik van een onzekere, energieloze mama naar de powervrouw die ik me nu voel! Ik ben niet meer moe, en heb genoeg energie om naast mijn werk en trainingen nog genoeg met mijn zoontje te spelen.

In de praktijk heb ik al meerdere mensen geholpen met afvallen doormiddel van het 14 weken plan. Maar omdat ik meer mensen wil helpen, heb ik besloten het roer om te gooien en nu ook online 1-op-1 coaching te gaan geven! Zo kan ik meer vrouwen helpen om weer meer energie te ervaren, slanker te worden en het allerbelangrijkste, weer blij met jezelf zijn wanneer je in de spiegel kijkt. Daarnaast heb ik zelf ook ervaren dat dit een erg prettige manier is om naar je doel toe te werken, geen fysieke afspraak scheelt agenda technisch toch weer tijd. Je kunt sporten in je eigen sportschool en leert zelf met voeding omgaan.

Ik wil dat wanneer jij op een verjaardag komt en mensen je al even niet gezien hebben opmerkingen maken dat je er zo super goed uitziet en je STRAALT!

Wil je samen met mij dit avontuur aan?
Plan NU een kennismakings gesprek door te mailen naar info@studiofysiek.nl

REVIEWSDEZE DAMES GINGEN JOU VOOR

H. Vrouw 58 jaar: “Ik ben nu ongeveer 1 maand bezig met de coaching en ben al 4 kilo lichter, voel me een stuk fitter en ervaar meer energie! Ik kon steeds de motivatie niet vinden om weer de zoveelste afvalpoging te doen. Mede dankzij Rianne haar goede motivatie en professionele begeleiding hou ik het al langer vol dan bij andere pogingen. Als je er even doorheen zit, helpt Rianne je gelijk weer het goede pad op! Ze geeft erg veel tips ook wat betreft recepten welke ze met je deelt. Het is gewoon een top vrouw die weet waar ze mee bezig is.

Het traject is gemakkelijk vol te houden en prima te doen. Je mag in principe alles eten maar moet binnen je calorieën vallen. Ik zou het traject aan iedereen aanraden, als het je zelf na de zoveelste poging weer eens niet lukte om toch op gewicht te blijven. Dit is de gezonde manier om t gewicht te verminderen en beter in je vel zitten!”

T. Vrouw 55 jaar: “Ik wou al een tijdje wat kilo’s kwijt wat me steeds niet lukte. Ik ben in de overgang zeker 10 kilo aangekomen. En met behulp van wat coaching van Rianne, ben ik al aardig op weg. Ik ben op advies van haar anders gaan eten, tel de calorieën, beweeg meer, en dat gaat prima, eet ook nog lekkere dingen, en dat maakt het dat het vol te houden is. Ben nu 7 weken bezig, en 6.5 kilo afgevallen!

Elke week geef ik mijn gewicht door en meet ik verschillende omvangen,  Rianne kijkt met me mee en geeft advies  en of ik misschien wat moet veranderen. Ook kun je elke dag contact opnemen als je vragen hebt, ze is altijd bereikbaar, en bereid om te helpen.

Ik denk dat veel vrouwen mij herkennen in dit verhaal, en ik zou zeker een poging wagen. Doormiddel van deze formule kun je lekker eten, afvallen, en je krijgt weer meer energie!”