Online coaching

Wat kun je verwachten?

90 dagen Fit challenge is een Online 1-1 coaching, waarbij jij als persoon centraal staat. We werken samen aan jouw persoonlijke doelen met een gepersonaliseerd training schema en een voedingsplan. Daarnaast ben ik geen voorstander van diëten, en wil ik samen met jou een gebalanceerd voedingspatroon ontwikkelen wat je ook voor langere tijd kan volhouden. 

Intake 

Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op waarbij ik je een link stuur van een intake formulier met vragen, als het nodig is bespreken wij dit intake formulier nog uitgebreid. In dit gesprek bespreken wij al jouw persoonlijke doelen en hoe ik jou hier het beste in kan begeleiden.

Begeleiding

Ik werk met een app waar zowel voeding, training, check-ins en meer verwerkt in zit. Aan de hand van jou doelen stel ik een persoonlijk trainingsschema op in deze app. De app bied bij iedere oefening een 3d uitleg of een video, zo heb je een goed voorbeeld en kun je je eigen progressie bijhouden in de app. Ik kan dus altijd mee kijken met jou training, voedingskeuzes en metingen. 

Wekelijks hebben we een check-in moment die je in vult in de app. Om je voortgang te bespreken ontvang je een bericht. Hierin bespreken we hoe de trainingen verlopen, hoe je voedingspatroon verloopt en hoe je er voor staat met je metingen. We kijken dan ook of we eventueel nog dingen moeten aanpassen. Tussen door kun je mij altijd vragen stellen via whatsapp of in de chat.

Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebook groep met gelijkgestemden. Hierin komen ook live sessies met Q&A’s en worden recepten/tips gedeeld. Je hoeft niet per se Facebook te hebben, maar wil je de live sessies mee pakken raad ik wel aan om een account aan te maken en je bij de groep te voegen. 

Inverstering

Normaal €149,- Nu voor maar €90,- dat is €1,- per dag! Je betaald dit bedrag eenmalig en hierna stopt het traject automatisch. Verlengen mag altijd.

Aanmelden 

We starten op maandag 29 mei met de eerste groep. Voor meer informatie of aanmelden mail naar info@studiofysiek.nl dan ontvang je daarna de intake die je online kunt invullen.