Op 1 september 2003 besloot Hilda Herder een nieuwe uitdaging aan te gaan, door een kleinschalige sport- afslankstudio te beginnen onder de naam ‘Studio Fysiek’. De (beweeg)mogelijkheden zijn inmiddels zeer divers, zo blijkt uit een bezoekje aan de Hege Hearewei 43. „Voor ieder wat wils”, aldus de Stienser onderneemster.

Sport- Afslankstudio Studio Fysiek

Alweer 10 jaar geleden startte Hilda Herder haar eigen sport- afslankstudio op de Hege Hearewei 43 te Stiens. Wat begon met bewegingsbanken, zonnebanken en afslankcabines, werd al vrij snel uitgebreid met powerplate’s, vacuwell en diverse cardio en fitnessapparatuur. Niet alleen qua aanbod groeide Studio Fysiek snel, ook qua ruimte en samenwerking werd er uitgebreid. Zo vond 3 jaar na oprichting een grote verbouwing plaats en werd er een samenwerkingsverband aangegaan met gewichtsconsulent Marjan de Bruin. Hilda: „Door de samenwerking met Marjan, konden we in het vervolg onze klanten nog gerichter advies geven en de combinatie leggen met het stukje persoonlijke en sportieve begeleiding. Na 7 jaar met plezier te hebben samengewerkt zijn we ieder ons eigen weg gegaan. Op dit moment werk ik alweer een jaar samen met gewichtsconsulent Marja van der Meer. Doordat Marja is aangesloten bij BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulent Nederland), worden kosten van haar doelgroep door steeds meer zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed”.

Uitbreiding naar Sportschool Stiens

De verbouwing in het verleden resulteerde in een nieuwe sport / fitness ruimte, waar tegenwoordig naast de klassieke (bedrijfs)fitness / cardio activiteiten, ook small group trainingen worden gegeven in onder andere zumba, conditietraining, circuittraining, bbb training, h.i.t training en fun-kick. En dat alles met een landelijk uitzicht! Naast voorgenoemd trainingspakket biedt Studio Fysiek sinds kort in samenwerking met Siepie Woudwijk, diverse massage mogelijkheden zoals: klassieke massage, hotstonemassage, voetreflexologie of shiatsu. Kortom: voor ieder wat wils! „De activiteiten die we aanbieden zijn in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid, hierdoor krijgt elke doelgroep bij ons de mogelijkheid om fit te worden en fit te blijven. Niettegenstaande de groei in de afgelopen jaren blijven we kleinschalig, waarbij persoonlijke begeleiding, bewegen op je eigen niveau en sporten in kleine groepjes voorop staat!” , aldus eigenaresse Hilda herder.

Proefles sporten in Stiens?

Bent u nieuwsgierig wat Studio Fysiek u kan bieden? Loop gerust eens binnen of kom langs voor een gratis proefles. Direct beginnen? Profiteer dan van onze jubileum actie!